Recenze ♥

Nail polish, lip gloss and make-up

29. srpna 2012 v 0:26 | Xoxo Vanessa
Nedávno jsem si koupila modrý lak od značky esence, něčím mě zaujal a navíc nemám ani jeden lak modrý, pokud mi nebude vyhovovat, tak naštěstí se mi bude hodit na praxi, kde veškeré barvičky se hodí :)). Jinak lakovala jsem si nehty na rychlo, aby jste viděli na vlastní oči, jak lak vypadá, tak se omlouvám, že nehty nemám pečlivě nalakované :D :)


Když už jsem byla v obchodě, tak jsem si prohlížela i jiné produkty. Další věc, co se mi zalíbila, byl lesk na rty od značky NYC, bohužel tuto značku nemám ráda, protože mě zklamala v make-upu a v tvářence, ale řekla jsem si, že této značce, dám ještě jednu šanci a pořídila jsem si lesk. Musím říct, že špatný není = dá se :))


Hlavní důvod byl, proč jsem zavítala do drogerii, protože jsem potřebovala nový make-up. Nechtěla jsem experimentovat a proto jsem si koupila osvědčený make-up od Maybelline.

Jsem tolik nadšená, jak už dlouho ne! ♥

24. srpna 2012 v 19:34 | Xoxo Vanessa
Pááni, ještě stále nemůžu, popadnou dech. Nevím, jestli se mi to zdá, tak mě pojďte radši někdo štípnout. Dnešní den začínal úplně normálně a to nudně. Dnes jsem neměla nic v plánu, jen se povalovat doma, ale co se nestane, někdo zvoní. Ano, byl to můj miláček, tak jsem ho pustila k nám. Najednou mi předá nádhernou růži, přinesl mi i ledové kafé, které miluji, svíčku a ještě měl velkou tašku, která patřila pro mě a co tam nebylo - naprosto úžasné boty! Zasloužím si to vůbec? Měla jsem až v očích slzy.

Na fotkách vidíte tři růžičky, které mi dnes miláček přinesl a nádherně voňavou svíčku, už se těším, až ji zapálím. Pokud jste si všimli, tak ještě vidíte rudou růži, kterou jsem dostála nedávno (16. srpna) k našemu výročí.


A tady vidíte mé neodolatelné boty, které stály cca 1600 Kc, měla jsem je vyhlídnuté už před14 dní. Byla jsem rozhodnutá, že si je koupím, ale miláček mě předběhl a přinesl mi je přímo až domů ke dveřím. Kdybyste mě v té chvíli viděli, … Připadala jsem si, jako kdybych byla v romantickém filmu. Už se nemůžu dočkat, jak přestanou horka a vezmu tyto lásky na procházku. Jsou neuvěřitelně pohodlné, za tu cenu se vyplatily, protože se v nich cítím, jako v teniskách.


Tally Weijl [handbag and top]

23. srpna 2012 v 16:28 | Xoxo Vanessa
Ahojky, dnes mě popadla, trocha přidávající nálada, tak možná očekávejte další články - můj blog to potřebuje, abych doplnila prázdné rubriky. Už dost řečí a pojďme k věcí, ... Tento článek se týká dvou nových maličkostí, které jsem si nedávno pořídila v obchodě Tally Weijl.

První věc, kterou jsem si odnesla (pro mě krásnou) černou kabelku, která je malinká. Už delší dobu jsem sháněla malinkou kabelku, protože mám samé velké kabely. Konečně jsem ji našla. Vlezou se do ní důležité věcičky, jako je mobil, klíče, peněženka, propiska, voňavka a pár líčidel. Tato kabelka je pro mě stvořená, třeba na nějakou akcičku, a nebo do města, když nepotřebuji sebou milion věcí (to potom využijí ty mé velká kabelky).

A důležité je, že můj pejsek Jerry mi kabelku schválit, takže jsem moc spokojená ♥


Když už jsem byla v obchodě Tally Weijl, tak jsem nechtěla odejít jen s kabelkou a proto jsem se rozhlédla pro další věci. Zaujalo mě toto modro-stříbrné tílko, které je jednoduché, když si ho obleču, tak mi sedí a mě se moc líbí. Když máme ty vedra, tak většinou volím tílko, kraťásky a žabky, nic zvláštního se mi v takových vedrech nechce vymýšlet.


vaše Xoxo Vanessa

Udělala jsem si radost :)

10. srpna 2012 v 18:16 | Xoxo Vanessa
Ahojky, moc se vám omlouvám, ale píšu na rychlo. Na fotce můžete vidět mé nové botičiky, které budou zvýrazňovat mé oufity. Za chvíli jdu s kamarádkou ven, tak se musím honem rychle namalovat, upravit se a možná půjdeme se bavit na stodolní, když je ten pátek, až netvrdneme doma (už dlouho jsem tam nebyla).

A můžu vás poprosit o hlasek? http://s-hejvi.blog.cz/1208/miss-2012-treti-kolo

.

Rimmel - spokojená

8. srpna 2012 v 14:56 | Xoxo Vanessa
Ahojky, před pár dny jsem si koupila dva produkty od rimmel. Musím říct, že této značce, jsem moc nevěřila, ale opravdu moc mě mile překvapila. První recenzi dělám pro pudr "STAY MATTE". Neřekla bych, že budu tolik spokojená. Zamilovala jsem si ho hlavně kvůli tomu, že mi dělá nádhernou barvu pleti a především zmatňuje (minule jsem používala pudr od Astor a po čase mi neseděl a byl hrozný). Tento pudr doporučuji, je velmi příjemný na pleť a je za skvělou cenu.


Tak z tohoto produktu jsem přímo nadšená. Můžete ho používat, jako pudr/bronzer. Já ho využívám spíše, jako tvářenky, protože s nimi můžete krásně stínovat a namíchat si vlastní odstín, který vám vyhovuje. Tento produkt obsahuje samoopalovací prášek, takže ho můžete nanášet na obličej a na tělo (ale toto odzkoušené nemám).

Shit, shit, shit! Nesnáším značku NYC, koupila jsem si tam tvářenky, tak mě nasrali, jak nikdo nikdy! Řeknu vám, kdyby to stálo 10 korun už v životě bych si to nekoupila. Nevím na jaké úrovní dělají jiné produkty, ale věřte mi, nekupujte si odtamtud tvářenky, jsou hrozné. Když tam dáte 10 vrstev - stejnak nic nejde vidět, zkrátka neviditelné tvářenky. Po patnácté vrstvě se vám udělají fleky na obličeji, vypadá to, jako kdyby jste měly špatně rozetřený make-up.

Pár vlasových přípravků, ...

7. srpna 2012 v 16:29 | Xoxo Vanessa
Ahojky, už delší dobu jsem nic nepřidala do rubriky "My things" a to jsem musela hned napravit. Časté dotazy byly, jaké šampony nebo balzámy používám na mé vlasy, a proto dnes jsem šla do koupelny a pár šamponů jsem namátkově vybrala. Mé vlasy snesou jakýkoliv šampon a pokaždé vypadají stejně dobře. Kdybych měla říct, jaký je můj asi nejoblíbenější, tak řeknu od Garnier - fructis (který vidíte na levo).

A jaký šampon vy používáte?.....................................................................................................................

.

Next cosmetic stuff

28. června 2012 v 18:59 | Xoxo Vanessa

Omlouvám se, není mi moc dobře, tak tento článek trošku odfláknu. Měla jsem v plánu produkty popsat dopodrobna, ale snad se spokojíte s tím, co napíšu. Pokud máte otázky, zodpovím pod článkem.

Musela jsem si na prázdniny koupit barvu na obočí, když dva měsíce nebudu mít praxi a už mi to nikdo nebude dělat zadarmo, takže jsem si koupila dvě barvy na obočí (černou a hnědou) - míchám je vždy dohromady. Samozřejmě k barvě potřebujeme i peroxid. Tuto značku mám osvědčenou, chytá moc pěkně. Kdyby někdo se chtěl nabarvit obočí, tak tady je návod: glamour-vanessa.blog.cz/barveni-oboci



Ryor patří mézi mé nejoblibenější značky, co se týče krémů, masek a odličovacích přípravků. Aspoň mi ryor sedí a je mi přijemný svou vůni. Tak, teď používám na večerní odličení pleťové mléko a na dočištění plětové tonikum (pro normální, smíšenou pleť) od ryor. (připravím vám článek, jak je důležité se odličovat pečlivě a taky proč) - takže nezanedbávejte to.


Konečně dnes mi přišly oční stíny Manly :)) Pro mě jsou úžasné a když si přečtete recenze ostatních, tak uvidíte, že tyto stíny si jen vychvalují (někdy se nalíčím ve více stylech a ukážu vám, jak krásně barví). Bohužel už v ČR si je neobjednáte, já si je kupovala ze stránky ebay.com za výhodnou cenu + jsem dostala malinkou sadu štětců .... Jinak tyto fotky k těmto stínům jsem nefotila já, ale vypůjčila jsem si je z blogu medunka-b.blogspot.cz


První patro

Druhé patro

My outfit for Stodolni Street

23. června 2012 v 19:29 | Xoxo Vanessa

Ahojky miláčkové, zmiňovala jsem, že jsem si koupila nové tričko, která vám ukážu. Hned jsem ho využila na večer, když jsem šla včera na stodolní se pobavit (po dlouhé době). Na fotce vidíme i mé nové zlaté doplňky, nikdy jindy jsem zlato nenosila, ale k tomu tričku mi zkrátka přišlo, že se to hodí.

Možná dnes nebo zítra přidám fotky ze stodolní, kde uvidíte i můj obličej a ne jako teď oříznutý.


Swimsuits, handbags and accessories

23. června 2012 v 12:29 | Xoxo Vanessa
Přeji příjemnou sobotku všem :* Přináším vám článeček, co jsem si koupila asi před dvěma dny. Jak vím, už začalo léto. Před námi jsou prázdniny a doufejme, že bude moc hezky a budeme trávit čas u vody a proto jsem si koupila nové plavky v bílé barvě. Mám je z New Yorkeru naštěstí spodní díl plavek byl zlevněn, tak mě plavky vyšla na pouhých 529 korun.

Koupila jsem si nové tričko, ale teď vám ho nebudu přidávat, přidám ho (nejspíš dnes), ale jak bude vyfocené na mě. Je jednoduché černé a k tričku jsem si pořídila zlaté doplňky, jako jsou náušnice a řetízek. Zlatou nenosím, ale k tomu tričku se náramně hodí a jak se dívám, tak i k plavkách.


Jůů, koupila jsem si za 99 Kč kabelku z Tally Waijl. Je velmi praktická (když nechcete nosit velké kabely), vleze se do ní peněženka, mobil, menší voňavka, lesk a ještě pár blbůstek. Hodí se do společnosti. A na fotce vidíme mou lásku Jerryho ♥

[Ryor - Mutující krém s obsahem extraktů z mořských řas] a [Štětec na make-up od MaxFactor]

27. května 2012 v 17:49 | Xoxo Vanessa
Ryor patří mezi mé oblíbené značky, které příjemně voní a celkově mi dělají dobře na obličej, jak masky, tak různé odličovací přípravky i krémy, apod. .. Koupila jsem si matující krém s mořskými řasami právě od této značky. Zkoušela jsem ho jednou, protože jsem si ho pořídila teprve před dvěma dny. Tak nemůžu potvrdit, že účinně absorbuje kožní maz a působí proti vzniku rozšířených pórů - toto píšou na obalu a taky má pokožku intenzivně hydratovat. Já tento matující krém budu používat pod make-up.



Koupila jsem si nový štětec na make-up od max faktoru, protože už mě nebavilo, roztírat make-up rukama a dostávat zažraný make-up z nehtů. Takže tato metoda roztíraní make-upu štětcem je praktičtější a je to šup, šup. Tato značka patří mé nejoblíbenější, takže mě opět nezklamala. Ze štětcem jsem opravdu spokojená, je velmi příjemný na tvář.


 
 

Reklama