Recenze ♥

Pár přípravků, které používám tento měsíc

9. září 2013 v 0:41 | Xoxo Vanessa
Ahoj moji návštěvníci ♥ , pár zpráv mi od vás přišlo, že zanedbávám blog. A ano máte pravdu, občas potřebuji trochu popostrčit. Díky tomu se budu snažit a také to tady dolepšit. Hlavně se zaměřím, aby články byly více zajímavější. Vaše nejčastější požadavky, které by jste u mého blogu rádi uvítali jsou mé outfity. Rozhodla jsem se, že vaše přání splním (doufám, že každý si řekne "jééééé" :D)

Snad se pro dnešek spokojíte s článkem, který je zaměřen na mé kosmetické produkty. Miluji vše, co se týče péče o krásu ♥, máte to taky tak? Člověk by nemněl za žádných okolností na sebe zapomínat, ale také si dopřát trochu "luxusu" a pohodlí. Jestliže nemáme finance si zajít do kosmetického salónu anebo si sami koupit přípravky, tak hlavně nezapomínejte na vaše domací suroviny, ze kterých se dájí udělat velice výborné, účinné masky, apod. Věřte mi, když minimálně jednou za měsíc si uděláte sami na sebe čas s různými procedůry pro vaše tělíčko. Vaše tělo se vám odvěčí. A vy se budete cítit příjemně, svěže, a hlavně oddálíte vrásky a také se můžete vyhnout na chvíli stresu. ♥ (alespoň u mně to funguje).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hodně lidí dělá velkou chybu a to takovou, že nepoužívájí krém na ruce. Co jsem často slyšela, proč ho právě nepoužívají, protože nemají čas, což nechápu. Nanesení krému trvá doslova 5 sekund. Také občas nestíhám a proto vždy jeden krém nosím v kabelce. Jakmile nestíhám si krém nanést doma, tak to například napravím ve škole. Nezapomínejte na své ruce, přeci jen furt pracují (už jen tím, když jíš, píšeš, myješ si zuby, češeš se, líčíč se,...) Já mám na sobě moc ráda, když mé ruce jsou hebké, svěží a hlavně nejsou vysušené a proto pro tento měsíc používám tyto přípravky:


Tělové mléko od Avonu mi dpořává hebkou, voňavou pokožku. Co dále miluji, když vylezu z vany je to, že si nakrémuji celé tělo. Snad ani vy nezapomínáte na své tělo a krémujete se. Snad nechcete mít hrubou, drsnou, vysušenou kůži?




V mých produktech nesmí v žádném případě chybět antispray. Není nic horšího než spocený, smradlavý člověk a pak sním musíte jet v tramvaji. "Blééé" to nesnáším! Já antispray rozhodně volím ve spreji, nejvíce mi v této formě vyhovuje. Nemám ráda takové ty kuličky. Vadí mi na nich, jak jsou takové mokré. Takže speje, jsou pro mě favorité číslo jedna!


Snad je jasné, že na mé vlasy také nezapomínám. I mé vlasy potřebují vyživit, přidat přirozený lesk. Proto jsem si koupila přípravek od Revlonu: Pro You Shine Seal .



Páni, už je skoro jedna, Měla bych jít už spát. Dobrou noc. :*♥

Micelární voda, krémy, peeling, parfém

9. června 2013 v 17:47 | Xoxo Vanessa
Ahoj lásky, je mi líto, že se ozývám skoro po týdnu, ale vážně jsem nic nestíhala. Snad mi odpustíte, protože blog mám moc ráda a vás taky, ale některé věci jsou důležitější - bohužel :D… Dnes jsem si musela najít 15 minutek volna, abych napsala článek. Vzala jsem do ruky foťak a nafotila jsem vám moje nové přípravky, se kterýma jsem velmi spokojená!


Jako první vám chci ukázat mé dva nové krémy:

Diet Esthetic SnakeActive pleťové sérum pro všechny typy pleti (Elixir-Serum):

Je to regenerační sérum s hadím jedem obsahuje 4% polypeptidu, extrahovaný ze zmijího jedu. Určený je pro denní i noční používání. polypeptid ze zmijího jedu - redukuje vrásky,
- vitamíny B a E - chrání pleť proti předčasnému stárnutí v důsledku UVA a UVB záření,
šípkový, olivový a kukuřičný olej - zajišťují nemastnou texturu séra, ve kterém nejsou obsaženy žádné minerální oleje, což znamená, že se po nanesení séra netvoří žádné skvrny ani mastný film a pokožka tak může dýchat,
hydratační faktory - ochrání vaši pleť po celý den a dodají ji dlouhotrvající hedvábnou jemnost, která bude patrná již po prvním nanesení. Účinky: vypíná a vyhlazuje pleť,
celkově omlazuje vzhled,

redukuje vrásky a jemné výrazové linky,

Kaviárové sérum (Caviar Essence Wrinkle Filler Serum)

Extrakt z kaviáru se řadí mezi jednu z nejúčinnějších omlazovacích složek. Je bohatý na aminokyseliny, fosfolipidy a stopové prvky, které podporují pevnost pokožky. Kaviárové sérum s kompletním koktejlem vysoce koncentrovaných mořských složek vypíná, omlazuje a zároveň rozjasňuje unavenou pokožku. Určeno pro smíšenou pleť, vhodné i pro citlivou pleť. Neobsahuje minerální oleje, kvůli kterým by byla pleť mastná a neprodyšná.


Čisticí gel, maska a peeling Beauty Purify 3 v 1


Tento peeling a maska spojuje léčebné, regenerační vlastnosti šípkového oleje s uklidňujícími, zvláčňujícími, hojivými a lečivými vlastnosti Aloe Vera. To vše je navíc doplněno vitaminy B, E, retinolem a rostlinnými vytážky. Už po prvním použití se pokožka zbavuje nečistot a černých teček. Navíc se stává matnou a zbavuje pleť nezdravé mastnoty, která trápí mnoho lidí. Zanechává pleť zdravou, čistou, připravenou k nanesení ošetřujícího krému. Vhodná na léčbu akné a redukci mastné pleti. (DOPORUČUJI !!)

Micelární voda Aqua Micelar

Micelární voda je nejúčinnější čistící voda, která perfektně čistí všechny typy pleti.

Aktivní látky:
- micela - bipolární molekula, která se rozpouští ve vodním roztoku, přiváže na sebe sebemenší nečistotu a vytáhne ji pryč z pokožky,
- aloe vera - má hydratační vlastnosti, zjemňuje pleť a podporuje její hojení při akné, ekzémech a spáleninách,
- heřmánek - je po celá staletí používán pro jeho zklidňující účinky na citlivou pleť a při obtížích s akné.

Účinky:
perfektně čistí pleť do hloubky,
dokonale odličuje i ten nejodolnější make-up,
zmatňuje pleť,
bojuje proti akné,
po každém použití bude vaše pleť dokonale odlíčená, čistá, svěží, hydratovaná a bez mastného filmu.

Jak používat:
Naneste na vatový tampon, aplikujte na obličej, rty a krk. Neoplachujte.


Jsem nejčastnější !!! Konečně jsem si pořídila znovu voňavku od Christiny Aguilery! Tato voňavka mi ze všech nejvíce voní! Je prostě nejlepší !!


Čistící micelární voda, tělové mléko, balzám na rty, ...

28. května 2013 v 18:59 | Xoxo Vanessa
Ahoj zlatíčka :-* Přináším vám článeček s mými novými produkty. Poslední dobou si dělám jenom radost a tak nakupuji alespoň maličkosti, které mě potěší a taky mé kráse prospívají. Nakoupila jsem si toho více, než vidíte v tomto článku, ale nechci vše najednou přidat, abych pak neměla, co přidávat. Teď něco málo přidám a příště zase něco, hezky jsem si to rozdělila. ♥:-*


První dva produkty řadíme do odličovací kosmetiky, která by vám neměla v žádném případě chybět, ať se jedná o čistící pleťové mléko, čistící pleťovou vodu či různé čistící emulze, apod. I když se nelíčíte, na tom nic nemění, že nějaký takový přípravek máte vlastnit. Možná důvod, proč máte špatnou pleť a zanesenou komedony je to, že si pleť důkladně nečistíte.


Z internetu jsem si objednala od značky Dermacol: čistící a odličovací micelární vodu pro mladou pleť. Obsahuje extrakt z okurky a mořské řasy. Pokožku má hydratovat a chránit, dodávat ji svěžest a jemný vzhled - já doufám, že tato micelární voda to splňuje, když to píšou vzadu na přípravku :D ale zatím si nestěžuji.


Když už jsem na internetu objednávala, tak jsem si objednala další přípravek, který spadá do odličovací kosmetiky. Opět jsem si objednala od značky Dermacol: čistící micelární vodu, ale tentokrát pro všechny typy pleti. Vzadu na přípravku je psáno: šetrně zbavuje pleť nečistot a odličuje v jednom kroku i voděodolný make-up. Kyselina hyaluronová zpevňuje, vypíná a hydratuje pleť. Neobsahuje mýdlo, alkohol a parfemaci. No nezní to hezky? A proto tento přípravek mám už doma! :D


Co vám rozhodně nesmí chybět, jsou odličovací tampónky nebo postačí si pořídit vatu. Já osobně mám ráda odličovací tampónky, navíc stojí pár korunek.


A tady jsou při sobě mí základní borci, kteří se starají o mou pleť.


Za nákup dvou odličovacích vod, jsem dostala dáreček, s kterým mě moc potěšili. Miluji dárečky obzvlášť, které jsou zadarmo. Tento produkt se mi krásně hodil. Miluji péči o tělo a doma jsem vlastnila pouze jedno tělové mléko "haha" a teď už mám dvě. Tělové mléko je s vůni zázvoru, které mou pokožku hydratuje a regeneruje ♥♥ budu krásná! :D


Ostuda jsem, v mé kosmetické taštičce jsem neměla ani jeden balzám na rty, chápete to? Ale díky nákupu odličovacích vod, jsem dostala druhý dáreček a to balzám na rty, který je s příjemnou vůní. Děkuji :*


Teď se vám musím pochlubit. Tatínek přišel domů a přinesl mi 4 nové make-upy. On ví, jak se ráda líčím a jak ráda testuji nové věci, tak přece své dcerušce musí udělat radost :)) Poslední dobou mám make-upů až nad hlavu doma, ale to mi vůbec nevadí. Já je hned využiju.


MILUJI VÁS, VAŠE XOXO VANESSA

Dva moji oblíbenci z make-upu

24. května 2013 v 18:19 | Xoxo Vanessa
Ahoj lásky, nedávno jsem vám psala, že jsem si pořídila nový make-up od firmy Max Factor, se kterým jsem nesmírně spokojená. Tento make -up vás zaujal, a proto jste mě požádali, abych na něj připravila recenzi . Váš požadavek právě teď plním. Rozhodla jsem se, že k této recenzi přidám i můj druhý oblíbený make- up od Revlonu.




Make-up Max Factor: Lasting Performance.

- Tento make-up je u mě číslo jedna! Konzistence je hustší, krémová, roztírá se velmi dobře a co musím podotknout, nedělá mapy. Po nanesení na pleť vypadá přirozeně (samozřejmě musíte se trefit do správného odstínu, já jsem se trefila, mám číslo 105 a sedí mi skvěle). Podle mě hlavní funkcí make-upu má být, že sjednotí vaši pleť a má dobře krýt - to vše splňuje. Hodí se i na mastnou pleť, protože neoxiduje a vydrží po celý den. A nakonec třešnička na dortu je, že je matný a nelesknete se i bez pudrování. Po jiných make-upech se lesknu jak hrom, ale po tomhle ne, ale i tak se jemně přepudruji.
- Nejspíše bych tento make-up nedoporučovala pro hodně suchou pleť a pro bledou tvář (nevím, jestli je tak světlý odstín).
- Jen co mě mrzí je cena, která se pohybuje okolo 400 Kč v drogerii. Možná na internetu je cena nižší.



Revlon: Color Stay

- Tento make-up jsem dostala od mé kamarádky, protože jí neseděl, tak jsem dostala dáreček. Za to jsem velmi ráda, protože mě skvěle sedí! Když jsem ho vyzkoušela, byla jsem nadšená! Má hustší konzistenci, dobře se roztírá, nedělá mapy a hlavní je SKVĚLE kryje! Jsem ráda, že tento make-up jsem dostala, protože všude na internetu jsi ho holky vychvalují a já s nimi mohu jen souhlasit. Co mě mrzí, tak make-up u nás v drogeriích jsem ještě neviděla a proto jestli máte zájem ho vyzkoušet, tak pravděpodobně si ho musíte objednat přes internet, což některé odradí. Až mi dojde, tak já váhat nebudu ani sekundu a koupím si ho. Tento make-up nenosím na denní nošení, ale více mi vyhovuje na diskotéky, párty, protože má hustší konzistenci, tak skvěle kryje. A právě proto podotknu, když jsem ho používala každý den, tak se mi o trošku zhoršila pleť, jako kdyby mi ucpal a zanesl póry, jak je silný, a proto na párty je skvělý a na denní nošení si myslím, že tak silný make-up nepotřebuji. Po nanesení tohoto make-upu si trošku lesknu, uff že máme pudry. Stačí se trochu přepudrovat a "papa" lesku a jste matné.

Brzy čekejte další recenzi, tento týden jsem si dělala radost a tak jsem nakupovala ♥

Pár nových přípravků

6. května 2013 v 15:32 | Xoxo Vanessa
Ahoj holky, delší dobu jsem neaktualizovala rubriku, kde přidávám různé mé nové produkty a proto to musím hned teď napravit. Začnu prvními dvěma výrobky, které jsem dostala od Petra a nemohu se jich vynachválit.

- První produkt, který jsem dostala od Petra je přípravek na vlasy od značky Schwarzkopf. Tímto dárkem mi udělal obrovskou radost, protože mi veškeré přípravy na vlasy došly a tento je přímo pro mě. Značka Schwarzkopf mě opět nezklamala s příjemnou vůní! Tento přípravek je určený pro delší vlasy ke sklonem k třepení, což poslední dobou je můj problém. Obsahuje 7 vyživující olejů, poskytuje okamžité snadné rozčesávání. Je to nová regenerační receptura s Komplexem tekutého keratinu.

- Druhý produkt, který jsem taky dostala jako dárek za to, jak jsem úžasná :D je maska na obličej. A teď všichni poslouchejte, kdo má problémy s póry, tak neváhejte a kupte si tuto masku. Tato maska čistí póry do hloubky, zmenšuje je, zpevňuje a vyhlazuje pleť. Co můžu potvrdit maska opravdu stahuje, také ji používáme na praxi. Koupíte ji v Rossmanu, stojí cca 100 Kč. Co musím podotknout, pokud začnete používat tuto masku, tak bych nepoužívala jen tady tuto, ale taky i nějakou hydratační.


- Koupila jsem si teď nedávno pudr od značky Dermacol, žádné k němu nemám výtky splňuje vše, co pudr splňovat má, bezvadně matuje .. Problém je, že jsem si koupila špatný odstín a to zbytečně tmavý :( … A proto jsem si koupila nový pudr a to od Gabriella Salvete a taky si nemůžu stěžovat .. Já nikdy s pudry neměla problém.


- Mmm, už mi docházel červený lak. Tato barvička mi zkrátka nemůže chybět, co se týče laků! Co si budeme povídat, červené nehty jsou nejvíce sexy a přitažlivé. Už jsem spokojená, tato barva mi nechybí, a teď vesele ťukám do klávesnice s mými krásnými červenými nehty!


- Jako poslední produkt vám chci představit make-up od slavné, hvězdné značky Mac. Tento produkt je můj první od této značky a jsem moc ráda, že ho mám.. Tuto značku miluji už jen kvůli tomu kolik nádherných, inspirativních obrázků kosmetiky přidávají holky na stránce weheartit.com :))


S láskou Xoxo Vanessa ♥

Recenze: Garnier Ultra Doux [shampoo]

21. března 2013 v 11:19 | Xoxo Vanessa
Dostala jsem nabídku k otestování nových šampónů značky Garnier. Já, která ráda testuji nové produkty a miluji své vlasy, jsem neváhala a souhlasila.
Byla jsem mile překvapená, když mi pošťačka domů přinesla velkou krabici a v ní byly tři šampóny a tři balzámy na vlasy - novinky Ultra Doux. Hned jsem si je musela očuchat a byla jsem už natěšená, jak je vyzkouším.
Dnes píšu tento článek, protože je už otestované mám a můžu vám sdělit svůj názor.

Nejvíc mě dostal právě tento: Garnier Ultra Doux šampón - meruňka a mandle. Tu vůni jsem si přímo zamilovala. Šampón krásně ovoní vlasy a vůně jde cítit až na dálku. Šampón je určený pro vlasy se sklonem k vysušování. Je přímo dělaný pro mě, protože své vlasy často vysušuji fénem nebo denně žehlím. Cítila jsem, že šampón mé vlasy vyživuje, byly hebčí na dotek. S kombinací šampónu a odpovídajícího balzámu byly mé vlasy bez chyby.

Další šampón a kondicionér, který by se vám mohl zalíbit je Garnier Ultra Doux s levandulí a růží. Šampón je určený pro normální vlasy bez lesku. Můžu potvrdit, že po tomto šampónu jsem měla pocit, že mé vlasy byly nadýchanější s leskem. Tyto výrobky obsahují přírodní výtažky z Provence, regionu jižní Francie. Pro péči o vlasy bez lesku spojuje levanduli - pro její čistící vlastnosti a růži pro hebkost a
nádherný lesk.

Poslední šampón na testování byl Garnier Ultra Doux s rozmarýnem a olivami pro normální vlasy. Garnier Ultra Doux přináší vašim vlasům přírodní výtažky z Provence, regionu jižní Francie. Pro normální vlasy spojuje rozmarýn pro jeho tonizační vlastnosti a olivy pro jejich antioxidační účinky. Výsledek? Vaše vlasy jsou revitalizované vyčištěné, odlehčené a zářící zdravím.
Šampón ve spojení s balzámem Ultra Doux s rozmarýnem a olivami dává výsledek přímo skvělý!

Velké plus dávám těmto šampónům a balzámům Ultra Doux proto, že po nich mé vlasy nebyly řídké a zplihlé, ale naopak husté a krásné!
Doporučuji všem, vyzkoušejte a doufám, že budete spokojeni stejně jako já.
Pokud vás zajímá složení , tak šampony neobsahují parabeny a silikony.


Zde máte i video (doporučuji si ho nastavit v HD 720p)

Další recenze

17. prosince 2012 v 18:21 | Xoxo Vanessa
Ahoj miláčkové, chtěla jsem vám představit i s mým Jerrynkem mou levnější kosmetiku, kterou jsem si pořídila před nedávnem (asi před měsícem) už ji mám otestovanou, tak vám můžu říct, jak jsem s ní spokojená. Obávala jsem se, že to budou větší šumty, ale tato kosmetika je uspokojivá a docela mi vyhovuje, ale pravidelně si ji kupovat nebudu, protože mám své oblíbené značky a doufám, že mě budou čekat pod stromečkem. Pokud budu opět ve finanční krizi, tak klidně tyto produkty zvolím opět…


Zjistila jsem, že můj miláček Jerry je krásnější a lepší model než já, no nemám pravdu? :-*


Když jsem byla v drogerií a uviděla jsem tento nude lak, tak jsem ho hned musela mít. Jsem opravdu moc s ním spokojená, jak s barvou, tak prostě ze vším ... Značka essence s lakama opět nezkalama. :))



S týmto pudrem jsem spokojená, protože matuje, ale bohužel jsem udělala menší chybu a mohla jsem šáhnout o jeden odstín světlejší ... Ale zase taková tragédie to není :))



Ajéje, toto byl můj první make-up :D a asi po 5 letech jsem se vrátila k tomuto makeupu a znovu jsem ho vyzkoušela . Od tohoto make upu jsem nečekla žádné zázraky, když stojí 80 Kč, ale kupodivu mi vyhovuje (pokud máte problematickou pleť, tak nedoporučuji, protože dobře nekryje, ale pokud máte pleť jako já a to neproblematickou, tak klidně až budete ve finančí krizi, tak ho zkuste :D)




Avon [tělový sprej, krém na ruce]

30. října 2012 v 22:02 | Xoxo Vanessa
Slíbila jsem vám, že dnes napíšu aspoň krátký článeček a já svůj slib plním :P Objednala jsem si z katalogu Avon dva produkty, které mě zaujaly a teď jsem s nimi moc spokojená.

První produkt, který jsem si objednala je tělový sprej s příchutí granátového jablka (krásně voní). Bála jsem se nízké ceny a musím potvrdit, že žádný šumt to není. Hlavně ho budu používat ve škole, aspoň nemusím čerpat drahými voňavkami, ty si nechám na různé události, párty, apod. … Takže tento nový miláček má už místo v mé kabelce. :))

Druhý produkt, který jsem si pořídila je krém na ruce s příjemnou vůni. Já miluji vůni med s mlékem není to můj první produkt a ani poslední s touto vůní. Už delší dobou jsem neměla žádný přípravek na ruce, tak KONEČNĚ už mám. Na ruce by se nemělo v žádném případě zapomínat - věřte mi.

Abych nezapomněla, platila jsem za tyto dva přípravky dohromady 128 Kč opravdu výhodná cena.


Tělový sprej s příchutí granátového jablka:


Krém na ruce s příchutí medu a mléka:

Lásky ♥ :)

7. října 2012 v 20:36 | Xoxo Vanessa
Mé nejoblibenější lásky :)


A tady mám mé nové lásky ♥

.

New shoes and T-shirts :))

15. září 2012 v 16:48 | Xoxo Vanessa
Krásný den kočky, doufám, že aspoň uvítáte dnešní krátký článek, protože vůbec poslední dobou nestíhám a nemám ani nápady na obsáhlejší články pro vás a proto se ptám, jaké články byste uvítali?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedávno jsem si koupila nové botičky od Baťi. Baťa je u mě kvalitní, osvědčená značka a proto jsem se nebála pořídit tyto skvělé boty, opět mě tento obchod nezklamal - boty jsou opět pohodlné. Stály cca 1200 kč :)


Aby článek nebyl tak chudý, tak přikládám i mé nové tmavě modré tílko, které jsem si pořídila v obchodě Terranova.

 
 

Reklama