Recenze ♥

New in March

6. března 2016 v 3:42 | Xoxo Vanessa
Zdravím všechny mé navštěvníky mého blogu.

Dnes mám pro vás kratší článek, co jsem si pořídila tento měsíc za kosmetické a vlasové produkty. Jdeme na to.

Jako první se na vás usmívají dva moji nový fešáci a to šampón a kondicionér od značky TRESemme. K této značce jsem přišla náhodou. Upřímně jsem si dělala zálusk na jinou značku a také jsem šla do obchodu se záměrem si ji koupit. Ale osud to chtěl jinak. Z čista jasna se na mě v obchodě usmívala tato profesionální řada určená do kadeřnických salónu. Jsem tak ráda, že jsem nakonec šáhla po této řadě od TRESemme, protože mi nikdy neseděl šapón a kondicioner tak moc jak tato značka! Vlasy mám tak hebké, lesklé a vypadají zdravě! I zhlediska nízkého maštění vlasů po umytí a objemu si zaslouží označení TOP. Kvalita je bezpochyb vysoká a ještě k tomu ta přijatelná cena.


Musím vám představit nejlepšího omlazujícího pomocníka na pleť - hyaluronové sérum. Toto sérum jsem dostala jako dárek od mé maminky. Za tento dárek jsem tak vděčná, protože učinky jsou viditelné. Žádný krém vám tak neomladí a nevypne plěť jako hyaluronové sérum. Stačí pravidelně sérum používat a máte pleť jako miminko. Kdo se zajímá o kosmetiku, tak právě ví, že kyselina hyaluronová dělá zázraky. Pokud chcete mít plět mladou, hydratovanou, tak aspoň víte po čem máte šáhnout. Upřímně ani krém vám tolik nepomůže jako sérum.

Rekonstrukce obočí metodou 3D microblading a mikropigmentace rtů

18. února 2016 v 3:05 | Xoxo Vanessa
Zdravím všechny mé čtenáře,

Už jste slyšeli o nové metodě microblading, díky ní docilíte krásného, přirozeného obočí ? Že ne? Tak já se vám pokusím přiblížít o co jde.

Microblading je japonská metoda permanentního make-upu. Vláskový vzhled obočí je vykreslován malou čepelkou tvořenou několika jemnými hroty.
Od klasické metody permanentního make-upu se liší použitím ručního pera, do kterého jsou vkládány čepelky.
Tato metoda je zatím jediná, která dokáže napodobit přirozené obočí tak, že vytetované chloupky jsou k nerozeznání od vlastních. Výsledkem je přirozený a jemný vzhled obočí.

Tuto metodu provádí Iana Willkofer. Iana je ve svém oboru skvělá. Pracuje jako makeup artist a také permanent makeup artist. Její práce byli publikované v různých časopisech po světě, hlavně v Make-up Magazine. Iana také pracovala jako makeup artist na módní přehlídce Feeric Fashion Week a New York Fashion Week.
Mimo jiné je výborná také v oblasti permanentního make-upu rtů neboli mikropigmentace rtů. Příklady její práce můžete shlédnout na Facebooku https://www.facebook.com/ianawillkofer/ .

Iana bydlí v Německu. Nebojte se, objednáni je možné, protože jezdí také do Prahy 1x do měsíce na pár dní, zhruba 4-5 dní. Takže objednávky pište předem. Teď v Praze bude 4-5-6 března.

Cena obočí: 6999,- Kč
Rty (celé): 7499,- Kč



Taštička pro Jerrynka

5. prosince 2015 v 22:54 | Xoxo Vanessa
Ahojte,

všechny vás mocinky zdravím, v tom krásném, předvánočním čase.

Začíná nádherné období příprav na vánoční svátky a také shánění dárku pro naše nejmilejší,
Jak jste na tom vy, moji miláčci?

Já zatím nemám moc čas, jsem stále v jednom kole, ale jeden dáreček se mi podařilo již pořídit. Hádejte, co a pro koho by to mohlo být?

Kdo si tipnul na našeho malinkého čivaváka, tak se trefil. Díky webové stránce Vše pro pejska http://vsepropejska.cz/ , jsem si konečně vybrala cestovní tašku pro Jerrynka, kterou jsem mu již dlouho slibovala.

Teď už může Jerrynek se mnou kdekoliv a nemusí čekat sám doma, až se vrátím. Taška je ryze praktická věc, pejsek mě neušpiní, v MHD nebo v nějaké tlačenici ho nikdo nepřišlápne a dokoce má ničím nerušený výhled ven.

Stále nechápu, jak jsem se mohla bez takové tašky pro pejska obejít.

Díky nabídce internetového obchodu http://vsepropejska.cz/, který mi umožnil vybrat si z jejich nabídky, mám doma tašku v růžové barvě. Dlouho jsem vybírala, ale přeci jen mám čivavu, tak jsem chtěla, ať spolu navzájem ladí...

Takže tašku pro pejska už mám, teď se ještě rozmýšlím, jaký obleček do zimy Jerrynkovi pořídím. Na uvedených stránkách http://vsepropejska.cz/, je veliký výběr nejen tašek, ale i bundiček a mikinek pro mazlíčky, kdy doprava je zdarma.
Jerrynek je sice velký sportovec, takže zima mu moc nevadí, ale určitě je fajn mít nějaký obleček nachystaný, když nastanou velké mrazy . Obleček nemusí mít pejsek jen v mrazech, účinně chrání i proti promočení v dešti a také zabraňuje ušpinění pejska.

Kdo z vás máte mazlíčka jako já, tak neváhejte navštívit tyto stránky http://vsepropejska.cz . Nabizí pro naše mazlíčky taštičky, bundičky, mikinky s dopravou zdarma.

Pište, kdo máte takového mazlíčka jako já, co mu koupíte za dárečky, jestli ho nějak připravujete na zimu a jak řešite cestování?

Už se na vás mocinky těším a budu se snažit přidávat více článečků.

Pa pá


Nezbytné maličkosti do Ameriky

7. října 2015 v 2:33 | Xoxo Vanessa
Krásný den miláčci.

Jak se máte a copak děláte? Já právě koukám na The Voice a pomalu nemůžu odtrhnout oči od televize. Není divu, když v porotě je Adam Levine <3, Gwen Stefani, Pharrell a ten čtvrý kantrista ten mě moc upřímně nebere, haha. Jak koukám na Adama, tak je pro mě až neuvěřitelné, že jsem ho viděla v únoru na živo. Kdo sleduje můj blog delší dobu, tak ví, že jsem byla na koncertě Maroon 5 a byla to naprostá BOMBA. Holky, já tak pištěla s fanouškama, no co vám budu povídat, zážitek na celý život.

Doufám, že uvítáte dnešní článek, který je zaměřený na to, jaké kosmetické produkty jsem si vzala sebou do Ameriky. Tááák jste ready? Jdeme na to.

Časté dotazy jsou na mé vlasy, jak se o ně starám, jaké produkty používám, apod. Tak dnes se něco málo dozvíte. Na fotce můžete vidět:

- Yves Rocher - vyživující maska na vlasy
- Loreal šampón, který si nemohu vynachválit.
- Loreal posilující, hydratační maska.
- Biosil kondicioner
- Ek keratin sprej na ochranu vlasů proti teplu (můj malinký pomocník při žehlení vlasů)

Představuji vám mé miláčky

24. ledna 2015 v 19:26 | Xoxo Vanessa
Ahoj lásenky :-* Určitě jste už čekali další článek a ANO už je tadýý. Blog mě baví čím dál víc a to díky vám a vašim milým komentařům a vaší návštěvnosti, moc si toho vážím. Takže pište, pište, navštěvujte, navštěvujte a budu nešťastnější na celém světě miláčci. :-*

No a copak to na vás kouká za článek? Pro dnešek si odpustím Miami, ať vás neomrzí a celkově i můj blog. A proto doufám, že oceníte dnešní článek, ve kterém se chci s vámi podělit o mé radosti, které jsem si postupně pořídila v kosmetice. A hlavně při té příležitosti vám doporučím, co můžete vyzkoušet a třeba i vám tyto produkty budou sedět. Já jsem z nich nadšená.


Táák, jste připraveni? Tak jdeme na to.

-Jako první vám chci představit absolutní jedničku v make-upů a to Lancome Teint Miracle. Splňuje vše to co má podle mých představ splňovat make-up. Složení má lehké, což dělá přirozený vzhled (já osobně nemám ráda hutné make-upy, po kterých vypadáte jako maska). Díky lehkému složení neucpává póry a proto ho tak miluji. Dále, co musím vyzdvihnout je bez olejů a obsahuje výtažek z růže, který vaši pleť hydratuje.

Tohoto frajera make-upů jsem si koupila už po druhé a ani neuvažuji o jiném, zatím chci být věrná.


- Paleta NAKED od Urban Decay mě vždy nesmírně lákala už jen kvůli krásným přirozeným odstínům. A nezklamala mě! Opravdu 100% spokojenost, nemám co vytknout, doporučuji.



- Z paletky NAKED 3 jsem doslova hotová a proto jsem musela vyzkoušet další produkt od Urban Decay a to tvářenky, které jsem si pořídila v Paříži a opět nezklamaly. Pokud se můžu zeptat vás kočičky, jaké vy tvářenky používáte?



- V parfumerii mě přilákala vůně parfému Manifesto od Yves Saint Laurent, tak... A lahvička tohoto parfému hned skončila v nákupním košíku a už ji mám vystavenou na poličce mezi ostatními parfémy.


- Top, top, top. Pořídila jsem si balzám na rty od Victoria Secret, ách holky, kdyby jste jen věděly, jak krasně voní, tak sladce - přímo na rty. Miluji si ho nanášet na rty a jak mi je krasně zjemní a ovoní. Ještě mám od Victorky dva lesky, které jsou taky k sežráni, ale bohužel je nemám na fotce.


- Hledáte pudr, který pořádně zmatňuje? Tak vyzkoušejte pudr, jako já Clinique -Stay Matte. Dokáže zakrýt různé nedostatky na vaši pleti a dodá ji příjemnou barvu.



- Bez čeho bych opravdu nemohla fungovat při líčení očí? Bez této podkladové báze Artdeco pod oční stíny. Opravdu stíny vám vydrží několik hodin a to je nemusíte mít ani drahé. Dejte na mou radu a stíny vám vydrží po celý den.



- A ještě jeden můj parfémek vám úkažu a to od Versace. Je tak krásný, že ano? Tak růžový a krásně voní ( ale to ať každý posoudí sám).


S láskou Vaše blogová Vanesska, pusinku <3

Venušiny kuličky

13. června 2014 v 9:56 | Xoxo Vanessa
V První řadě vám chci představit mé nové Venušiny kuličky, které jsem dostala na otestování. Uznejte sami, jsou krásné, že ano? Hmm , růžové: http://sexshopp.cz/vibracni-kulicky-vajicka/venusiny-kulicky-sporty-ruzove-80024/

Už delší dobu jsem rozmýšlela nad tím, že si Věnušiny kuličky pořídím, díky příběhům,, které mi vyprávěly kamarádky, a to, jak jsou příjemné nejen v intimním životě. Jedna má nejmenovaná kamarádka nosila Venušiny kuličky do školy, není divu, že pořád chodila po chodbách s příjemným úsměvem ve tváři - ano docílila orgasmu i ve škole. No, není to hezké zpestření? Haha.

Jestliže máte partnera, můžete si s kuličkami užít spousty vzrušivých momentů také v posteli.

Je to skvělý dáreček pro vás samotné nebo pro vaše kamarádky. Co si budeme povídat, některé ženské je opravdu potřebují, jsou tak protivné, protože nemají chlapa anebo mají bohužel takového, co se jim nevěnuje, jak by potřebovaly. A zapomínají na to, že dnešní doba má tolik vymožeností a pomůcek, mezi které patří i zmiňované Venušiny kuličky, které jim dokáži zpříjemnit den orgasmem. Můžou ho zažít všude při sportovních aktivitách, při tanci, při uklízení, při nakupování nebo dokonce v práci? Záleží na každou zvlášť, jak moc je odvážná.

Venušiny kuličky nejsou zdaleka jen erotickou pomůckou, jak by se mohlo zdát. Jistě, jejich masážní efekt je příjemným bonusem, ale především se starají o zpevňování poševního svalstva. To se potřebuje dostat do formy zejména po porodu. Dále s kuličkami bojujete také proti inkontinenci. Pokud máte problém s inkontinencí (únikem moči), rozhodně neváhejte a navštivte tuto stránku, která vám dá užitečné rady a hlavně se zaměřuje na správné cviky: http://vibratory.net/clanky/kegelovy-cviky-lecba-inkontinence-cviceni-po-porodu-47/


Jak kuličky fungují?

Vlastně podobně jako klasické činky - posilují svalstvo. S tím rozdílem, že je nezvedáte pomocí bicepsů, ale udržujete v sobě silou poševního svalstva. Netrénovaná žena musí začít s co nejmenší zátěží, postupně můžete přejít na těžší kousky. Venušiny kuličky jsou zpravidla tvořeny jednou až dvěma kuličkami o průměru 2 až 3 cm, v nichž je ještě po jedné menší kuličce. Ta při pohybu vyvolává samočinně vibrace.
U některých žen kuličky nevyvolávají žádné pocity, jen posilují pánevní dno.

Jak je používat?

Kuličky se mohou používat dvěma způsoby. Buď je žena může nosit při běžných denních aktivitách pro příjemný pocit, vhodnější jsou samozřejmě aktivity, při kterých dochází k rytmickému pohybu - tedy, např. chůze, aerobic, jízda na kolečkových bruslích, tanci…
Samozřejmě je vhodné přemýšlet, kam a na jak dlouho si kuličky berete. Zároveň není moc chytré si kuličky aplikovat, pokud se vydáváme někam, kde nebude možné si je vyndat před toaletou a pořádně si umýt ruce i kuličky a uskladnit je.

Chcete si dopřát nekončící pocit uvnitř vašeho těla?
Tak neváhejte a dopřejte si Venušiny kuličky! Pokud vám mohu doporučit, navštivte tuto stránku http://sexshopp.cz/vibracni-kulicky-vajicka/, kde mají velmi příznivé ceny kuliček a navíc jsou designově nádherné. Přeji při výběru, příjemnou podívanou.

A co vy, máte nějaké zkušenosti s Venušinými kuličkami? Nebo vaše kamarádky?



Triumph, Clinique, Syoss

31. března 2014 v 0:40 | Xoxo Vanessa
Zdravím vás kočičky, po nádherném víkendu. Tento víkend jsem si opět užila a načerpala plno posilující energie. Nevím, jak bylo u vás, ale u nás bylo krásně, sluníčko jen svítilo. ♥Je už půlnoc a očička se mi pomalinku zavírají, těším se, až ulehnu do postýlky a budu spinkat. Než se tak stane, tak vám přidám článek, sice bude slabší, ale má za účelem vás navnadit. A na co? Od teď budu přidávat více recenzí na různé produkty, protože doma toho mám spoustu a je škoda, že vám tady nic neprezentuji. Určitě některé produkty vám mohou pomoci a hlavně si je můžete zamilovat minimálně, tak jako já. ♥

Jako první věc si vám dovolím představit push-up podprsenku z Triumph. Pro některé může na první pohled působit obyčejně, protože nemá zkrátka žádné sexy vzory nebo že není orámovaná svůdnou krajkou, ALE za to dělá krásné velké prsa a o tom to je! A na postavě vypadá, jak jinak než velice žhavě! Přítel si ji vychvaluje, prý se dobře i odepíná, haha. A teď k ceně, podprsenka mě vyšla na cca 900Kč. Možná pro některé je to finančně dost a radši za tu cenu by si koupili jiné věci, ale na druhou stranu jsou tu i takoví, kterým tato cena vyhovuje a nedělá jim problém. Chtěla jsem vám tuto podprsenku ukázat na mé postavě, ale pak jsem si řekla, že by někteří lidé nepochopili ten správný účel a hned by mě zařadili do jiné kategorie (do té nehezké), když bych umožnila celému světu se podívat na mé prsa. I když věřím tomu, že někteří by se moc rádi koukli, že? Haha. :-*

Podprsenka je vážně skvěla, ale bohužel úplně senzační není. Mám ji přes měsíc a půl a cítím, že se pomalu povoluje. Taky máte problém s výběrem, co se týče velikosti? Já mám velikost košíčků C a přes pas méně, jak 70. A málokdy seženu 70C… Céčka většinou jsou 80 a 85… achjoo no… Hold, musím pořádně vybírat. Většinou to dopadne tak, že kterou chci podprsenku, tak tu zrovna v mé velikosti nemají - klasika. :D


Dále vám musím představit luxusní tvářenku od Clinique. Pokud nejste stále spokojení s tvářenkou a stále hledáte! Tak volte jedině tvářenku od Clinique, kterou si bez pochyb zamilujete! Kamarádka mi ji doporučila, protože jsem stále nebyla spokojená s tvářenkami a to jsem jich vyzkoušela dost! Vždy byly málo pigmentované, dělaly mi hnusné fleky na mém obličeji a zkrátka mi neseděly. Ale tady tato? Úplný opak! Je skvělé pigmentovaná, dlouho vydrží, nedělá fleky, má krásnou VÝRAZNOU barvu a přitom je přirozená! A kde jsem ji koupila? V Sephora za příznivou cenu cca 900Kč, ale na internetu seženete i levněji. Čísličko zbarvení mé lásky je 120 - nejlepší barva a nejprodávanější.

Jaká je vaše oblíbená tvářenka?


Ale, ale a copak je tady tohle? I svým milovaným vláskům musím dopřát vyslouženou péči. Musím je odměnit za to, jak mi hezky rostou a pořád mi na hlavě drží i přes to, že si je žehlím každý den na 235 stupňů. A proto jim dopřávám kúru ve spreji. Aplikace je velmi jednoduchá, zabere pár sekund a to se mi na tom líbí! Protože jsem velmi často ve spěchu. Nejlepší je na tom, že tato kúra obsahu 10 v 1 v dimenzích: regenerace, posílení, poddajnost, proti krepatění, lesk, ochrana před teplem, perfektní rozčasetelnost, pružnost, ochrana před třepení konečků, hydratace. Takže chcete zdokonalit vaše vlásky, tak jako já? Tak neváhejte a šáhněte po této kúře od Syossu.



Menší radost :)

18. ledna 2014 v 14:35 | Xoxo Vanessa

... Píšu narychlo - nestíham


Šáhla jsem po lepší značce a to L´orealu. Nemůžu se vynachválit, krémy jsou fakt senzační. Co se týče výběrem krémů, taky si musíte dát záležet. Každému sedí něco jiného. Vzpomínám si, že některé krémy mi neseděly tím, že mi ucpávaly póry a pak mi vzniklo akné - takže pozoor! :)) Ale teď jsem spokojená a pleť mám hezkou. Když nevlastníte podkladovou bázi pod make-up, tak krémy jsou nezbytnou součástí pod váš make-up. :)) Přeci nechce zbytečně svou pleť vysušovat a přivolat si předčasné vrásky.


Pořídila jsem si nové stíny od Lorealu za 250Kč !! UŽ jsem to tady zmiňovala vícekrát, tyto stíny jsou nejlepší, mají skvělou výdrž!

Od maminky jsem dostala novou řasenku od MaxFactor. Tuto řasenku hlavně využívám pro mé dolní řasy. Vrchní řasy si momentálně neřasenkuji, když mám to prodlužko řas. ♥ Je to skvělá investice, co se týče prodloužení řas. :))


Jejéj, copak si to Vanesska zase pořídila? Novou kabelku do ŠKOLY a nové sexy botičky se čtrnácti centimetrovým podpatkem - budu zase frajerka … :-* Hihi, v Karolíně mám vyhlídnutou DALŠÍ kabelečku, kterou si nejspíše pořídím - je vážně moc krásná. Je v barvičce nude se stříbrnými kamínky, už se vidím, jak se s ní budu procházet po nákupech, nebo procházkách po městě, apod…





Kosmetika od Ježíška :))

27. prosince 2013 v 17:50 | Xoxo Vanessa
Ahoj pusinky ♥, za chviličku si půjdu umýt hlavu, vyfénovat a vyžehlit mé vlasy, pak se nalíčit, obléct se a pak? Vyrážím s kamarádkou na páárty! ♥Už teď mi hrají písničky na MAX, abych se přeci naladila na tu správnou atmosféru, co mě čeká večer! Doma máme otevřené vínko, asi si naliju jednu skleničku, hihi. Jinak mám se báječně, až na to, že mi na čele roste druhá hlava (dopr*ele).

Sakra, už dlouho jsem nic nepřidávala do mé rubriky "recenze". Všimla jsem si, že tuto rubriky docela často zanedbávám. Konečně přišla příležitost i čas a já mohla nafotit mé nové produkty a hlavně je přidat na blog.
Jak můžete vyčíst z nadpisku, tak tyto přípravky jsem dostala od Ježíška, které byly hezky zabalené a čekající na mě pod stromečkem. Dárečky se mě dočkaly a já je teď můžu vesele používat. Jsem vážně moc, moc spokojená. Dostala jsem věci praktické a ne žádné blbosti.

Omluvte mě za to, že nebudu psát obsáhlou recenzi. Napíšu to teď a VŠEOBECNĚ, veškeré přípravky, které jsem teď přidala, jsou vážně dobré! Nemám ani jednu výčitku proti nim! Jsou to přípravky takové, když je doberu, tak si je většinou pořídím znova.

Oni už neví, kolik těch sprejů mi mají pořídit! Haha, ale na druhou stranu si vůbec nestěžuji. Já je rychle vystříkám! Bez těchto miláčku by mi nedržel účes! Syoss je skvělý a Garinier - Fructis (na sprej) krásně voní!


Pod stromečkem se mi objevily i takové maličkosti, jako jsou dva šampóny, které budu testovat nově, do teď jsem s nimi neměla žádné zkušenosti vlastně krom Head&Shoulders. Dále jsem našla sprcháč, který mimochodem krásně voní.


Toto jsem sice já nedostala, ale má maminka. Je to vážně skvělý set, vypadá krásně a produkty taky vypadají velmi lákavě.


Nej, nej, nej! Nejlepší značka pro vlasy Loreal Professional! Nejen že jejich produkty překrásně voní, ale dodává vašim vláskům blahobyt! Od teď si chci šetřit na tuto značku a pořídit si více jejich produktů. A zato mé vlásky mě budou milovat!



Ano, ano .. další radost, kterou jsem našla pod stomečkem. U mě je známo, že Christinu miluji.
Musím přivítat do mé sbírky nového člena Playboe, který taky moc příjemně voní. Miluji moje rodiče.


Toto jsem si pořídila včera za penízky od Ježíška. Došel mi nejlepší make-up od MaXfactoru, tak jsem si ho musela znova pořídit (419 Kč). Jak naschvál mi došly opravdu nejlepší černé stíny od Lorealu (250 Kč). Věřte mi je to dobrá investice! Tyto stíny vám vydrží opravdu 24 hodin!!!! Dále jsem si pořídila pudr od Dermacolu, který je velmi příjemný pro mou pleť a také mi voní! Ještě jednou velice příjemný pudr. Bez těchto tří věcí bych se těžko dokázala obejít!


Dále jsem dostala skvělou tvářenku a fixační pudr! Znova - spokojenost.


Jééé a dále jsem dostala rozjasnovač pod očí! Skvělá věc!


Pac a pusu :-* ♥

Recenze

29. října 2013 v 14:12 | Xoxo Vanessa
Zdravím, už bylo načase opět zaplnit mou oblíbenou rubriku "recenze", kde vám doporučuji různé produkty, anebo se jen s nimi chlubím "hihi". Doufám, že tento dnešní článek uvítáte, pořád jen přidávám své fotečky a nikdo se nepřihlásí, že zanedbávám tuto rubriku, což je škoda, protože na přidávání těchto maličkostí mám doma celkem dost.

Nej, nej, nejlepší vůně


Čím pak asi začnu? To je jednoduchý, tím nejlepším produktem z tohoto článku a to s nejkrásnější vůní od Lancome - La Vie Est Belle! Věřte mi, pokud chcete někoho okouzlit, tak tato sladká vůně na vašem randíčku nesmí zaručeně chybět. Pokud mi nevěříte, tak se přesvědčte sami, zajděte si do vaší parfumérky a očichejte si tuto vůni, ještě jednou Lancome - La Vie Est Belle - jednoznačně favorit číslo jedna! Vůně dlouho vydrží a hlavně oviníte celou místnost. ♥ A každý se vás bude ptát, co to máte za krásnou vůní, dejte na Vanessku. :-*

V této pořízené fotečce můžete dále vidět i mou hot, sexy, červenou peněžku od Vuittona, heč :P .. škoda, že nejde lépe vidět, protože fotečky jsou focené mobilem.


Mnoho vašich otázek směřují na mé vlasy, a proto jsem vám vyfotila můj momentální šampón + balzám, který používám. Nemám žádný svůj oblíbený šampón, který bych pořád dokola používala. Já je radši střídám, což si myslím, že by se také mělo. S tímto šampónem a balzámem na vlasy od značky Schwarzkopf, jsem velmi spokojená. Nejen, že mi mé vlasy krásně ovoní, ale jsou lesklé a hebké, ale přitom mi neubírá na objemu.


Kdo mě zná, tak ví, jak miluji produkty s vůní mléka a medu - Mmmm ♥ … Od Avonu jsem používala a ještě používám krém na ruce právě s tou tou neodolatelnou vůní (mléko a med) a proto jsem šáhla i po masce na obličej se stejnou vůní. Maska má za úkol hlavně vaši pleť hydratovat, regenerovat. Já jsem spokojená, vždy po této masce se cítím uvolněná a zregenerovaná.


A máme tady další produkt od Avonu, který jsem hlavně využívala v létě. Jedná se o třpytivý tělový olej ve spreji s minerálním složením. Tento olejíček mi nechyběl na žádné párty nebo, když jsem šla do kraťásků. Především nohy a ruce po nastříhání tohoto olejíčku vypadaly lépe, hezky sjednocené, štíhlejší, třpytivější a hlavně mé opálení více vyniklo.


Nedávno jsem si pořídila do mé kosmetické taštičky novou tvářenku. Šáhla jsem po značce Gabriella Salvete, přesněji po odstínu 03 a jsem spokojená. Tvářenka je hezky pigmentovaná a má dlouhou výdrž, což je hlavní, že holky? Já jsem tmavší typ, tak na mě je trošilinku růžovější a proto je teprve dokonalá, když ji smíchám s hnědým bronzrem, který mi "sakra" mimochodem došel "haha" takže to mi připomíná, že si ho musím jít koupit.


Když nejsou zase tak velké finance, tak člověk musí šáhnout i po levnějších produktech jako po této řasence, ale upřímně mě docela překvapila, není zase tak špatná. Řasy mi hezky prodlouží, také zvýrazní, takže Vanesska je spokojená a ani neutratila moc, takže o to víc jsem šťastná! :D


Maminka přinesla tady tuto černou tužku na oči Lady Ann a řeknu vám, více černější a barvící tužku jsem neměla! Je skvělá!! Kdo chce silné černé líčení, tak určitě šáhněte po této tužce. Je měkká, nemusíte při kreslení tlačit a během jednoho šmrncu máte hned výraznou černou čáru. Na párty skvělá! :))


Nové, zlaté naušnice (200Kč)


O mě už je dávno známo, že miluji křížky. Tento symbol obohatil i mé nové, krásné náušnice.


Nové hodinky, které budu brzy prodávat na votocvohoz. :))


Jdu koukat na The Vampire Diaries, páá :-** ♥

 
 

Reklama