Červenec 2015

Snídaně // Breakfast

17. července 2015 v 15:28 | Xoxo Vanessa |  Food
Čauky miláčci. :-* Že je venku nádherně? A já i přesto dostala chuť napsat vám slibovaný článek. Chodí mi od vás časté dotazy na mou postavičku, co papám a jak cvičím. Upřímně poslední dobou jsem byla nehorazný lenoch cvičit, natož jít do fitka, které mám ještě k tomu zaplacené na rok, no jo... Ale vzhledem k tomu, že mám nový cíl - mít co nejvíce SEXY dupinku, tak oficiálně začínám cvičit a dřepovat! Haha, jsem zvědavá, jak mi mé odhodlání dlouho vydrží. Vždy jsem vydržela cvičit týden a pak The End. :-D Ale teď! Teď to dokážu! :-D Nebojte, budu vás informovat, jak na tom jsem.

Asi už většina ví, že nebydlím u rodičů, ale společně s mým miláčkem. ♥ Společně spolu prožíváme ty nejkrásnější, nejzamilovanější chvíle. Možná na tom něco pravdy bude, že láska prochází žaludkem, proto kromě každodenního ranního milování nám společně dělám i snídaňky. Musím si svého miláčka trošinku rozmazlovat, že? :-* A nejlepší na tom je, že mě to opravdu baví. A kromě přípravy snídaně mě baví i celkově vaření a hodlám se pořád a pořád zlepšovat. Třeba jednoho dne bude ze mě šéf kuchař a nebo aspoň menší pomocník Zdeňka Pohlreicha. Musím se trošinku pochválit miláčkovi opravdu chutná a kolikrát si prý více pochutná ode mě než v restauraci. No, nevím, co je na tom pravdy, hihi.

Pamatuji si, že kdysi jsem vůbec nesnídala a teď? Teď je to úplně opačně. Snídaně je pro mě základ, radši se pořádně napapám ráno a pak pokud je nutno, tak odlehčím třeba oběd. Má snídaně se nikdy neobejde bez kávičky a 100% džusu. :-D Jsem trošinku závisla i na ranní kávičce.

Jinak lásenky, pokud se článek chytí a uvidím, že vás to opravdu zájímá, určitě můžu více přidávat, co papkám a ne jenom na snídani. Třeba co vařím na oběd a tak. :-* ♥


Ták tady vidíte váječnou omeletu. Tady máte receopt na oblíbenou italskou verzi vaječné omelety:

Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme na něm nakrájenou jarní cibulku. Poté přidáme nakrájené rajče, které necháme chvíli dusit, aby se odpařila přebytečná šťáva. Zalijeme vejci rozšlehanými se špetkou soli a pepře, přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni péct asi 10 minut, dokud povrch neztuhne. Ještě horkou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem a bylinkami. + Já přidala k rošlehaným vajíčkům sýr Chedar (bez něj by to nebylo vůbec ono).


Od miláčka nejoblibenější snídaně, ale jedině na můj způsob. ♥ Vaječina s chedarem a k tomu bagetka s bylinkovým máslem. Dobrou chuť.